• Einde seizoen en start nieuwe seizoen 2022/2023

 • Beste jeugdleden. Het seizoen zit er weer op! We hebben eindelijk weer eens een heel jaar kunnen voetballen waarin veel teams kampioen zijn geworden ⚽️🏆🏅!

   

  We hebben het seizoen afgesloten met een sponsorloop waarbij we een geweldig bedrag hebben opgehaald 💪, iedereen super bedankt hiervoor! Hier kunnen we o.a. weer leuke activiteiten voor organiseren voor het komende seizoen! De teams die de meeste sponsors hebben binnen gehaald zijn JO8-1 en JO 13-2, de jeugdleden met de meeste sponsors zijn Jurre en Sem 🤩! Gefeliciteerd!!!!!🥳👍

   

  Ook hebben we afgelopen seizoen mooie wedstrijdpakken in ontvangst mogen nemen van onze hoofdsponsor JUMBO JAN ALTENBURG! Enorm Bedankt hiervoor!

  Ook is het mogelijk om kleding met of zonder initialen te bestellen van RVLC op RVLCshop@jako.nl

   

  Daarnaast hebben we nog nieuws vanuit de technische commissie:

  Na een welverdiende zomerstop voor iedereen willen we straks weer uitgerust beginnen aan een nieuw voetbalseizoen! Momenteel zijn we druk bezig met het indelen van de trainingsavonden, wedstrijdlocaties en tijden. Het meest lastige voor de TC is toch wel het vinden van jeugdtrainers.

  Gelukkig zijn er nog een aantal enthousiaste jongens die hiervoor komen opdraven en waar de RVLC op kan bouwen. Het trainersteam zullen we echter wel moeten aanvullen met enkele trainers van buitenaf. Deze trainers zullen we dan ook aan de teams voorstellen. We hebben inmiddels het aantal teams per leeftijdscategorie doorgegeven aan de KNVB,  de definitieve teamindeling zal samen met de nieuwe trainers worden afgerond. Dit duurt iets langer, maar voor de eerste competitie wedstrijd is die bekend. Wel wordt bekend gemaakt in welke leeftijdscategorie de jeugdspelers/ ster zullen gaan spelen.

  We willen iedereen vragen of ze RVLC kunnen assisteren als vrijwilliger, hetzij ergens in een kantine, als grensrechter, spelbegeleider (oftewel scheidsrechter) of als leider van een jeugdteam. Sjoerd is helaas gestopt met het jeugdcoördinatorschap, gelukkig kunnen we dit als TC met veel inspanning opvangen. We zijn bezig met een iets andere opzet.  Mocht je hierin nog een bijdrage kunnen leveren, meld je dan aan.

  De eerste trainingsavond zal zijn op 24 augustus 2022. Op 22 augustus is er een bijeenkomst voor alle trainers en leiders van 19.30 tot 20.30 uur. Noteer dit vast in je agenda!!!!

  Last but not least; we willen graag alle vrijwilligers, coaches/leiders, trainers, bestuursleden, kantine vrijwilligers, scheidsrechters, ondersteuning van de vrijwilligers van Renado, VVI en VV Langweer en alle andere mensen die op wat voor manier dan ook ondersteuning bieden bij de jeugd van RVLC BEDANKEN VOOR HUN INZET!!!!!!!

  Iedereen een hele fijne vakantie toegewenst!

   

  Bestuur RVLC