• 12 juni, de nationale voetbaldag

 • Beste spelers, 

   

  Het einde van een bewogen seizoen nadert. Toch willen wij jullie bedanken voor de positieve inzet, ondanks dat we bijna geen wedstrijden hebben gespeeld.

  Op 12 juni, de nationale voetbaldag, organiseren wij voor alle jeugdleden een sponsorloop 💪op de velden van Renado. Dit is de afsluiting van het seizoen en wordt zoals het nu lijkt een obstakel run met oa een buikglijbaan. Spektakel dus!!

  Wat vragen we van jullie: nog 1 keer alles uit de kast en je laten sponsoren voor dit evenement. Je spekt hiermee de clubkas van RVLC 😁. De opbrengst wordt oa gebruikt voor trainers, materiaal, maar ook voor bijvoorbeeld een trainingspak voor de jeugd.

  Je ontvangt deze week een eigen flyer met een persoonlijke link die je naar familie, vrienden, buren, kennissen stuurt zodat zij jou eenmalig kunnen sponsoren. De speler die het meest geld 💰 bij elkaar heeft gesponsord, wint een VIP arrangement voor twee personen bij een thuiswedstrijd van SC Heerenveen. Het team dat in totaal het meeste geld 💰 gesponsord gekregen heeft, gaat met het hele team naar Bios Drachten. (1 team van de onderbouw en 1 team van de bovenbouw)

  Dus doe je best met het zoeken van sponsors en wie weet win jij of met je team 1 van deze geweldige 🤩 prijzen.

  Tot 12 juni!!!!!